0
Įsiminti
Prekių krepšelis

Universalūs vežimėliai

Universalūs vežimėliai

Auginant vaiką vežimėlis yra vienas svarbiausių, o gal net ir pats svarbiausias daiktas, kuris užtikrina, kad mažasis ramiai miegos, daugiau laiko leis gryname ore, galiausiai, galės mėgautis maloniais pasivažinėjimais ir supimaisis geru oru. Žinoma, rasti gerą vežimėlį gali būti rimtas darbas, tad reikia neskubėti. Geriausias pasirinkimas – universalūs vežimėliai, kadangi jie tinka ne tik skirtingiems vaikams, tačiau ir skirtingų tėvelių poreikiams.

Universalių vežimėlių tipai:

3in1 vežimėliai:

Vaikiški vežimėliai sudaromi iš trijų dalių dažniausiai komplektacijoje turi: Lopšį, sportinę dalį ir automobilinę kėdutę. Dažniausiai perkant visas tris dalis iš karto vežimėlio kaina būna mažesnė. Labai svarbu atkreipti dėmesį i komplektacijos sudedamasias dalis. Kokia komplektuojama automobilinė kėdutė. Renkantis vežimėlį, taip pat svarbu likusi komplektaciją. Vaikiško vežimėlio komplektacijoje taip pat gali būti: mamos rankinė, apsauga nuo lietaus, tinklelis nuo uodų, gertuvės laikiklis arba puodelio laikiklis, vokelis/miegmaišis, pirštinės. 

2in1 vežimėliai:

Universalūs vežimėliai sudaryti iš dviejų dalių dažniausiai komplektacijoje turi: Lopšį ir sportinę dalį. Universalus vežimėlis 2in1 komlektacijoje gali turėti ir universalius adapterius reikalingus norint ant rėmo uždėti automobilinę kėdutę. Svarbu atkreipti dėmesį ar vaikiškas vežimėlis bus patogus naudoti su abiem dalimis. Labai svarbu atkreipti dėmesį i komplektacijos sudedamasias dalis. Renkantis vežimėlį, taip pat svarbu likusi komplektaciją. Vaikiško vežimėlio komplektacijoje taip pat gali būti: mamos rankinė, apsauga nuo lietaus, tinklelis nuo uodų, gertuvės laikiklis arba puodelio laikiklis, vokelis/miegmaišis, pirštinės, adapteriai automobilinei kėdutei.

Taip pat svarbu:

Taip pat labai svarbu ar vaikiškas vežimėlis pravažus. Turėtumėte atkreipti dėmesį kur bus naudojamas universalus vežimėlis. Kokiu keliu dažniausiai bus važinėjama. Jeigu daug laiko leidžiate ten kur yra bekelės arba miško takeliai, labai svarbu, kad vaikiškas vežimėlis turėtu didesnius ratus. Butinai atkreipkite dėmesį ir į amortizaciją. Atsižvelkite į tai ar reikės vežimėlį nešti. Gal yra galimybė vieną iš dalių palikti automobilyje. Vaikiški vežimėliai gali būti įvairių svorių, tačiau ne visada jis svarbiausia. Universalus vežimėlis gali būti lengvesnis, tačiau nepatogiau pakeliamas ir todėl bus sunkiau panešamas. Atkreipkite dėmesį į rėmą ar vežimėlio rėmas turi nešimo rankeną. Gali būti, kad vežimėlį bus patogiau nešti atskiromis dalimis, vienoje rankoje laikant lopšį, o kitoje rėmą. Tuomet svarbu atkreipti dėmesį į lopšio nešimo rankeną. Reikia nepamiršti, kad kuo vaikiškas vežimėlis bus pravažėsnis ir minkštesnis, tuo jo svoris bus didesnis. Taip nutinka, nes universalūs vežimėliai su gera amortizacija ar didesniais ratais būna sunkesni. Visos patogumą sukeliančios dalys turi savo svorį ir bendras vaikiško vežimėlio svoris auga. 

Jeigu sunku išsirinkti vaikišką vežimėlį visuomet galite pasikonsultuoti su mūsų parduotuvės personalu ir jie mielai Jums padės. 

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.