0
Įsiminti
Prekių krepšelis

Balansinis dviratukas/triratukas Colibro Tremix Up, Rose

119,99 €

6in1 transformeris: Triratukas be pedalų ir stumimo rankena, triratukas be pedalų, triratukas, balansinis dviratukas, dviratukas su pedalais ir stumimo rankena

Kiekis
Išparduota

Skirtas vaikams nuo 1 iki 5 metukų (iki 25 kg.)


Savybės:


Dėl itin paprastos, patentuotos dviračio funkcijų keitimo sistemos, TREMIX UP galima naudoti 6 skirtingais būdais, priklausomai nuo vaiko amžiaus ir įgūdžių;
Jis skirtas vaikams nuo 1 iki 5 metų;
Dėl šio naujoviško sprendimo dviratis auga kartu su vaiku, todėl jam lengviau išmokti važiuoti dviračiu.
Aukštos kokybės guminių padangų dėka dviratis puikiai sukimba su paviršiumi tiek kaip triratis, tiek dviratis.


Jungiantis kelias transporto priemones į vieną:

1. Vežimėlis – vaikams nuo 1 iki 2 metų.
Šioje konfigūracijoje triratukas pakeičia vežimėlį. Kėdutė turi atlošą su saugos diržais ir žiedą, apsaugantį vaiką. Triratuko gale yra stumimo rankena su 3 pakopų aukščio reguliavimu, kurio dėka tėvai gali patogiai stumti ir manevruoti triratuką. Per šį laiką vaiko kojos patogiai remiasi į pedalus, sumontuotus po dviračio rėmu, suformuodamos atramą kojoms.
2. Pasivažinėjimas trimis ratais – vaikams nuo 1 iki 2 metų. Šioje konfigūracijoje yra nuimti pedalai, atlošas, apsauginis žiedas ir stumimo rankena, o galiniai ratai yra nutolę vienas nuo kito. Kūdikis patogiai įsitaiso ant žemos kėdutės ir lėtai stumiasi kojytėmis.
3. Triratis – vaikams nuo 2 iki 3 metų. Šioje konfigūracijoje triratyje sumontuoti pedalai, o galiniai ratai išdėstyti vienas nuo kito. Atlošas, apsauginis žiedas ir stumimo rankena yra išmontuoti. Sėdynę reguliuojame pagal vaiko ūgį, kad jis lengvai pasiektų pedalus šiek tiek sulenktomis kojomis. Triratis yra saugus ir moko, kaip sklandžiai minti pedalus.
4. Balansinis dviratis – 3-4 metų vaikams. Dėl naujos patentuotos sistemos, paspaudę vos 3 mygtukus ir neišardydami jokių elementų, triratį galite paversti praktišku mokomuoju balansiniu dviračiu. Tiesiog sujunkite galinius ratus į vieną stabilų dvigubą ratą ir nuimkite pedalus. Pedalus galima nuimti paspaudus tik vieną mygtuką ir nereikia jokių įrankių. Balansinis dviratis laikomas geriausiu būdu išmokti važiuoti dviračiu. Jūsų vaikas greitai išmoks išlaikyti pusiausvyrą ir perėjimas prie įprasto dviračio bus tik formalumas. Šioje konfigūracijoje pedalai, atlošas ir stumimo rankena pašalinami.
5. Dviratis su stumimo rankena - vaikams nuo 4 iki 5 metų. Kai vaikas mokosi pats važiuoti dviračiu, svarbu, kad tėvai turėtų galimybę apsaugoti jį. Dviračio gale sumontuotos stumimo rankenos dėka tėvai gali laikyti dviratį vertikalioje padėtyje, kai vaikas praranda pusiausvyrą. Šioje konfigūracijoje pedalai montuojami ant priekinio rato, galiniai ratai sujungti, o sėdynė ir vairas priderinamas prie vaiko ūgio. Tai paskutinis mokymosi vairuoti etapas.
6. Dviratis - vaikams nuo 4 iki 5 metų. Įvaldęs balansavimą ant balansinio dviračio ir dviračio su stumimo rankena, jis gali savarankiškai važiuoti stebimas tėvų. Šioje konfigūracijoje pedalai tvirtinami prie priekinio rato, o sėdynė ir vairas reguliuojasi pagal vaiko ūgį, taip sukuriamas pedalais varomas dviratis. Dėl šios funkcijos TREMIX UP gali būti jūsų vaiko mėgstamiausias žaislas ilgą laiką.
Paprastas surinkimas ir išrinkimas;
Grublėti, neslystantys pedalai;
Patogus ir neslystantis vairas;
Dviem padėtim reguliuojamas vairas;
Reguliuojamas sėdynės aukštis;
Guminiai, tyliai riedantys ratukai;
Pedalai nuimami vieno mygtuko paspaudimu;
Nuimti pedalai prisitvirtina po sėdyne, ant rėmo;
Patogus transportavimas:
Europos standartas: EN71


Išmatavimai ir svoris:


Ilgis: 67 cm.;
Plotis (triračio versija): 46 cm.;
Sėdynės aukštis: 31 - 37 cm.;
Ratų skersmuo: Priekis 22 cm., Galas 18 cm.;
Rato plotis: 4 cm.;
Svoris: 5,8 kg.

Colibro
5908214736164

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.