0
Įsiminti
Prekių krepšelis
  • Lovytės

    Kūdikių Lovytės - Lovytės Kūdikiams

    Miegas yra itin svarbi kūdikio veikla ypač pirmaisiais gyvenimo mėnesiais. Dėl šios priežasties tėveliai didelį dėmesį turėtų skirti tinkamo miego inventoriaus įsigyjimui, nes nuo to priklauso ne tik mažylio nuotaika, bet ir jo sveikata. Renkantis vaiko miegojimui skirtus daiktus, labai svarbu tampa pačio daikto kokybė, jo pritaikymas ar net tolimesnis panaudojimas namuose.

    Daugiausiai tėvelių dėmsio besirenkant atitenka kūdikių lovytėms, kadangi tai vienas pagrindinių vaiko miego baldų. Kūdikių lovyčių yra itin įvairių stilių bei medžiagų iš kurių jos pagamintos, dėl šios priežasties yra būtina iš anksto nuspręsti kokia kūdikio lovytė Jums būtų pats optimaliausias pasirinkimas.

    Visų svarbiausias kriterijus renkantis lovytę kūdikiui, turėtų būti ne jos grožis, o saugumas. Labai svarbu jog lovytė būtų tvirta, jokios jos dalys neklibėtų, nebūtų lengvai išimamų dalių, kurias vaikas pats galėtų išimti. Svarbu patikrinti ar lovytės dugnas tvirtai laikosi, nesvyruoja, taip pat ar nėra išsikišusių varžtų, kurie galėtų sužaloti mažylį. Kūdikio lovytė turėtų būti ergonomiška, tai reiškia, kad visi lovytės kampai turi būti užapvalinti, norint kuo labiau apsaugoti vaiką nuo susižeidimų. Taip pat reiktų nepamiršti atkreipti dėmesį į lovytės grotelių tarpus, kadangi esant per dideliems tarpams, vaikas gali įstrigti tarp jų, kas gali sukelti didelį išgąstį tiek kūdikiui, tiek tėveliams.

    Taip pat labai svarbu atkreipti dėmesį iš kokios medžiagos yra pagamintos kūdikių lovytės. Patys geriausi ir optimaliausi lovyčių medžiagos pasirinkimai yra beržas, bukas bei pušis, kadangi jų gamybai nėra naudojami klijai, o tai suteikia ekologiškumo. Įsigyjant kūdikio lovytę pagamintą iš pušies svarbu apžiūrėti, kad joje nebūtų matomų šakų kontūrų, nes iš jų gali skirtis natūralūs medžio sakai, kurie sugadins ne tik lovytės išvaizdą, bet ir vaiko patalynę. Lovytės iš pušies yra minkštesnės lyginant su buko ar beržo lovytėmis, todėl nėra tokios atsparios įbrėžimams bei vaiko dantukams.

    Norint įsigyti individualiai Jūsų šeimos poreikius atitinkančias kūdikių lovytes, užsukite į mūsų parduotuvę, kurioje profesionali komanda padės rasti tinkamiausią variantą.

  • Komodos ir vystymo stalai

    Komodos ir vystymo stalai

    Komodas vaikų kambaryje yra praktiškas ir funkcionalus baldas, kuris skirtas laikyti vaikiškus drabužėlius, žaislus, knygas ir kitus asmeninius daiktus. Komodos gali būti labai naudingos, norint palaikyti tvarką ir padėti vaikui lengviau tvarkytis savo erdvę. Štai keletas svarbių aspektų apie komodas vaikų kambaryje:

    Daug vietos saugojimui

    Komodos dažnai turi keletą stalčiukų ar skyrių, skirtų drabužiams, žaislams, knygoms ir kitoms daiktams. Daugvietė saugykla leidžia organizuoti skirtingas kategorijas ir lengvai pasiekti norimus daiktus.

    Saugumas

    Komodos, kaip ir visi vaikiški baldai, turi atitikti saugumo standartus. Svarbu, kad jie būtų stabilūs, neturėtu aštrių ar pavojingų detalių.

    Ilgaamžiškumas

    Verta investuoti į kokybiškus baldus, kad jie tarnautų ilgą laiką ir būtų pakankamai patvarūs, atlaikantys vaikų aktyvumą.

    Pritaikymas vaiko amžiui

    Kai kurios komodos gali būti pritaikytos vaikų augimui ar keičiantis poreikiams. Pavyzdžiui, komodos su keičiamu staliuku gali būti naudingos kūdikiams ir mažiems vaikams. Pirkdami komodą vaikų kambaryje, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad ji atitiktų jūsų poreikius ir stilių bei užtikrintų vaikui saugumą ir patogumą.

  • Spintos
  • Lopšiukai ir gultukai

    Lopšys Kūdikiui - Gultukas Kūdikiui - Lopšiukai

    Prieš atkeliaujant mažąjam džiaugsmui į namus, tėveliai turi pasirūpinti visomis reikiamomis priemonėmis ir daiktais, kurie užtikrins mažylio komfortą ir džiaugsmą. Neretai kūdikio krepšelis yra pildomas ir jam jau atkeliavus į namus, kadangi bėgant laikui imama pastebėti ko kūdikio kasdienybėje trūksta ar ką galima pakeisti. Vienas iš tokių daiktų, ko kasdienoje pritrūksta yra kūdikių lopšiai ir gultukai.

    Tėveliai dažnai pastebi, kad vien kūdikio lovytės nebeužtenka, nes mažylį norisi matyti visuomet šalia, dėl šios priežasties kūdikių lopšiai ir gultukai tampa neatsiejamu komfortą užtikrinančiu daiktų tėvelių namuose. Kūdikių lopšiai skiriasi nuo gultukų, dėl to tėveliai turėtų gerai apgalvoti kokio daikto jiems reikia, kad būtų patogu ir jiems, ir mažyliams.

    Vienas iš populiariausių tėvelių pasirinkimų šiandien yra kūdikio gultukas. Šis, iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiriantis kūdikio reikmuo, turi net keliatą labai svarbių savybių. Visų pirma, kūdikio gultukas sukuria tinkamą atramą mažylio nugarai bei galvai. Medžiaginė gultuko sėdynė prisitaikys prie kūdikio kūno formos, taip padėdamas atsipalaiduoti nugaros ir kaklo raumenims, juos prilaikant. Taip pat dažniausiai kūdikio gultukai turi net keliatą padėčių, dėl šios priežasties mažylis gali miegoti žemesnėje padėtyje, nei žaidimų metu. Tai sukuria papildomą komforto jausmą, nes vaikui užmigus, jo nereikės perkelti į lovytę, taip rizikuojant jį pažadinti. Kūdikių gultukai yra sumodeliuoti taip, jog jie sūpuojasi nuo mažylio judesių. Ši gultuko galimybė itin prisideda prie vaiko motorikos lavinimo, nes vaikai labai greitai išmoksta juose suptis patys.

    Klasikos mylėtojai visuomet ras puikiai norus ir lūkesčius atitinkantį kūdikio lopšelį. Jau nuo seno namuose atiradus kūdikiui, juose taip pat atsirasdavo ir lopšys. Šiandien lopšiai modernesni, patogesni ir labiau pritaikyti kasdieniams poreikiams. Dažniausiai lopšiai turi ratukus, kas leidžia greitai ir be didesnių pastangų jį transportuoti namuose. Kūdikių lopšių karkasai yra gaminami patvarūs ir stabilus, kas užtikrina jo ilgaamžisškumą bei vaiko saugumą jame.

    Mūsų internetinėje paruotuvėje rasite itin platų kūdikių lopšių ir gultukų pasirinkimą, kas Jums leis išsirinkti būtent Jūsų norus atitinkančius daiktus.

  • Maniežinės lovytės

    Vaiko Maniežas - Maniežai Vaikams internetu - Maniežinės lovytės

  • Priedai lovytėms

    Kūdikio Lovytės Priedai

    Priedai jūsų kūdikio lovytei.
  • Maitinimo kėdutės

    Maitinimo kėdutės kūdikiams - Kėdutės maitinimui

    Vaikui labai svarbu yra tinkamas įpročių diegimas dar jauname amžiuje. Ne išimtis ir valgymo ypatumai, kuriuos vaikas pradeda lavinti nuo pat pirmųjų atsisėdimų į maitinimo kėdutę. Vaiko valgymo kokybė labai priklauso nuo maitinimo proceso bei kėdutės patogumo, kurioje mažylis privalo jaustis nevaržomas.  Žinoma, kėdutė yra nepamainomas pagalbininkas ir tėveliams, nes tai leidžia ne tik užtikrinti vaiko saugumą maitinimo metu, bet ir leidžia pavalgydinti vaiką komfortiškai. Taigi, mūsų parduotuvėje rasite savo buities pagalbininką, kurio dėka maitinimas taps malonesnis.

    Nereiktų pamiršti, jog maitinimo kėdučių, kaip ir dugumos kitų vaikams skirtų daiktų, yra daug rūšių bei stilių, dėl šios priežasties prieš renkantis kūdikio maitinimo kėdutę, privalu apgalvoti, kuris variantas būtų pats tinkamiausias Jūsų namams.

    Bene vienos populiariausios kūdikių maitinimo kėdutės yra aukštos kėdutės su padėklu. Šios maitinimo kėdutės yra mėgiamos dėl jų praktiškumo, kadangi dažniausiai turi daug reguliavimo funkcijų: gali būti reguliuojamas kėdutės aukštis, todėl ją galėsite pritaikyti prie bet kokios valgymo vietos, taip pat gali būti stumdomas ir padėkliukas, dėl šios priežasties, kėdutė komfortiškai gali būti pritaikyta betkokio sudėjimo vaikui, maitinimo kėdutės nugarėlė dažniausiai taip pat yra keletos padėčių, o tai laidžia komfortiškiau maitinti tik ką sėdėti pradėjusius mažylius. Šio tipo kūdikių maitinimo kėdutės taip pat turi ir ratukus, kas padės ją lengvai transportuoti iš vienos vietos į kitą.

    Vis daugiau simpatijų susilaukia ir kitas kūdikių maitinimo kėdučių tipas, tai ant įprastos kėdės tvirtinamas maitinimo priedas. Šis maitinimo kėdučių tipas yra mėgiamas dėl savo mažų gabaritų ir lengvo transportavimo, dėl to yra nepamainomas inventorius kelionių ar išvykų metu. Kėdutėse yra įmontuoti penkių taškų tvirtinimo diržai, kurie užtikrina vaiko suguma net valgio metu.

    Taigi, mūsų parduotuvėje rasite savo buities pagalbininką, kurio dėka maitinimas taps malonesnis.

  • Sūpuoklės ir supamos kėdutės

    Supuoklės Kūdikiams - Supamos Kėdutės - Supynės

  • Laipteliai

    Laiptelis Vaikui - Palipukai

  • Vaikiški foteliukai

    Vaikiški Foteliukai - Vaikiškas Fotelis

    Vaikiški foteliukai - Komfortas jūsų vaiko kambariui.
  • Saugumas ir sveikata
  • Vaikiški kilimai
  • Apsauginiai varteliai ir apsaugos...

    Apsauginiai varteliai ir apsaugos baldams

Vaikiški baldai

Vaikiški baldai - Lovytės - Komodos ir vystymo stalai - Maniežai - Maitinimo kėdutės - Lopšiukai

Visiems žinoma, jog vaikas namuose yra ypatingas. Tai mažas žmogus, turintis savo poreikius ir norus. Nereiktų pamiršti, jog norint užtikrinti vaiko bei, žinoma, tėvelių komfortą svarbia tampa aplinka. Vaikiški baldai mažiesiams padės formuoti pasaulėvoką, o tėveliams tai neatsiejama komforto dalis namuose. Siūlome jums papildyti savo namus praktiškais, bei reikalingais vaikiškais baldais, kurie taps neatsiejama Jūsų ir jūsų vaiko kasdienybe. O , kad Jums būtų patogiau visą reikiamą informaciją rasite kiekvieno baldo apraše, dėl to galėsite išsirinkti būtent Jums ir Jūsų namams tinkantį daiktą.

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.