0
Įsiminti
Prekių krepšelis

Filtruoti pagal

Kaina

  • 7,00 € - 399,00 €

Prekės ženklas

Specialūs pasiūlymai

Lovytės

Kūdikių Lovytės - Lovytės Kūdikiams

Miegas yra itin svarbi kūdikio veikla ypač pirmaisiais gyvenimo mėnesiais. Dėl šios priežasties tėveliai didelį dėmesį turėtų skirti tinkamo miego inventoriaus įsigyjimui, nes nuo to priklauso ne tik mažylio nuotaika, bet ir jo sveikata. Renkantis vaiko miegojimui skirtus daiktus, labai svarbu tampa pačio daikto kokybė, jo pritaikymas ar net tolimesnis panaudojimas namuose.

Daugiausiai tėvelių dėmsio besirenkant atitenka kūdikių lovytėms, kadangi tai vienas pagrindinių vaiko miego baldų. Kūdikių lovyčių yra itin įvairių stilių bei medžiagų iš kurių jos pagamintos, dėl šios priežasties yra būtina iš anksto nuspręsti kokia kūdikio lovytė Jums būtų pats optimaliausias pasirinkimas.

Visų svarbiausias kriterijus renkantis lovytę kūdikiui, turėtų būti ne jos grožis, o saugumas. Labai svarbu jog lovytė būtų tvirta, jokios jos dalys neklibėtų, nebūtų lengvai išimamų dalių, kurias vaikas pats galėtų išimti. Svarbu patikrinti ar lovytės dugnas tvirtai laikosi, nesvyruoja, taip pat ar nėra išsikišusių varžtų, kurie galėtų sužaloti mažylį. Kūdikio lovytė turėtų būti ergonomiška, tai reiškia, kad visi lovytės kampai turi būti užapvalinti, norint kuo labiau apsaugoti vaiką nuo susižeidimų. Taip pat reiktų nepamiršti atkreipti dėmesį į lovytės grotelių tarpus, kadangi esant per dideliems tarpams, vaikas gali įstrigti tarp jų, kas gali sukelti didelį išgąstį tiek kūdikiui, tiek tėveliams.

Taip pat labai svarbu atkreipti dėmesį iš kokios medžiagos yra pagamintos kūdikių lovytės. Patys geriausi ir optimaliausi lovyčių medžiagos pasirinkimai yra beržas, bukas bei pušis, kadangi jų gamybai nėra naudojami klijai, o tai suteikia ekologiškumo. Įsigyjant kūdikio lovytę pagamintą iš pušies svarbu apžiūrėti, kad joje nebūtų matomų šakų kontūrų, nes iš jų gali skirtis natūralūs medžio sakai, kurie sugadins ne tik lovytės išvaizdą, bet ir vaiko patalynę. Lovytės iš pušies yra minkštesnės lyginant su buko ar beržo lovytėmis, todėl nėra tokios atsparios įbrėžimams bei vaiko dantukams.

Norint įsigyti individualiai Jūsų šeimos poreikius atitinkančias kūdikių lovytes, užsukite į mūsų parduotuvę, kurioje profesionali komanda padės rasti tinkamiausią variantą.

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.